Betalsätt

I vår onlineshop kan du välja mellan olika bekväma betalningsmöjligheter. Alla sätt är gratis för dig som kund.

Köp med faktura via Klarna

När du väljer att handla med en faktura via Klarna, verifieras dina personuppgifter först genom Klarna. När beställningen blivit godkänd, skickar vi en orderbekräftelse till dig via e-post.

Du får en faktura från Klarna tillsammans med leveransbekräftelsen. Fakturabeloppet ska betalas via överföring till det angivna kontot inom 14 dagar efter det att varan skickats. Vänligen notera att vi bara kan erbjuda köp med faktura via Klarna till faktura- och leveransadress i länder som har valts ut av Klarna.

Betalning via Amazon Pay

Amazon Pay är en enkel och okomplicerad betalmetod för alla kunder med ett Amazonkonto. Efter det att du har skapat ett sådant konto är det väldigt lätt för dig att få översikt över den betalningstyp som du har angett där. På så sätt behöver du inte mata in dina uppgifter på nytt och kan betala din faktura via ditt Amazon-konto.

Betalning med kreditkort

När du lägger beställningen lämnar du samtidigt över dina kreditkortsuppgifter till oss.

När du legitimerat dig som kortinnehavaren ber vi omedelbart efter beställningen ditt kreditinstitut att inleda betalningstransaktionen. Betalningstransaktionen genomförs automatiskt av kreditinstitutet och belastar ditt kort.

Betalning via PayPal

I betalningsprocessen dirigeras du vidare till webbsidan för betaltjänsten PayPal. För att kunna betala fakturan via PayPal måste man vara registrerad där resp. registrera sig där, legitimera dig med dina inloggningsuppgifter och bekräfta vår betalningsorder. När du lagt beställningen i shoppen ber vi PayPal att inleda betalningstransaktionen.