Retur

Vi erbjuder 100 dagars ångerrätt då du kan returnera ditt köp utan kostnad.

Använd vår returportal för att returnera din leverans. Där kan du skaffa en returetikett som du helt enkelt fäster på paketet som du lämnar till ett postombud.

När vi har mottagit din retur och har behandlat den inom 14 dagar skickar vi en bekräftelse via e-post och du får återbetalning via samma betalningssätt som du använde vid köpet. Observera att det kan ta flera dagar innan det återbetalade beloppet visas på ditt konto.

Men innan dess kanske kan vi hjälpa dig om du har några önskemål eller frågor om ditt köp? Kontakta oss gärna på telefon +49 (0) 6130-9119-19 eller på info@lasiesta.com. Vi står gärna till tjänst!

Ångerrättens följder

Om du tar tillbaka det här avtalet måste vi betala tillbaka alla betalningar som vi har fått från dig (med undantag de extrakostnader som tillkommer för att du valt ett annat leveranssätt än den standardleverans som vi erbjuder) inom fjorton dagar från den dagen som ditt meddelande om att du tar bruk av ångerrätten inträffat hos oss. Vi kommer att använda samma betalsätt som du ursprungligen använt för att betala tillbaka summan om det inte uttryckligen har avtalats något annat med dig; du kommer inte att behöva betala något extra för återbetalningen. Vi kan vägra att betala tillbaka summan tills vi har fått tillbaka varan eller tills du kan bevisa att du har skickat varan, beroende på vilket som inträffar först.

Du har fjorton dagar, från den dagen du meddelat oss att du ångrar köpet, på dig att skicka eller lämna tillbaka varorna. Det räcker att varan skickas inom fjorton dagar innan fristen går ut för att den fortfarande ska gälla. Du står för de omedelbara kostnaderna för returen. Du behöver endast ersätta eventuell värdeminskning av varan om denna förlust av värdet beror på hur du behandlat varan.